The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Why isnt the Class 483 available?  (Read 639 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline thegamer7893 england

  • *
  • Posts: 798
  • Languages: EN
Why isnt the Class 483 available?
« on: August 14, 2018, 09:12:49 PM »
Hi James. I just wanna know, why isnt the Class 483 available?

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18753
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Why isnt the Class 483 available?
« Reply #1 on: August 14, 2018, 09:55:36 PM »
It is an upgrade to the 1938 stock - are you trying to build it anew?

Offline thegamer7893 england

  • *
  • Posts: 798
  • Languages: EN
Why isnt the Class 483 available?
« Reply #2 on: August 15, 2018, 02:15:29 PM »
As in a new train, yes.

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18753
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Why isnt the Class 483 available?
« Reply #3 on: August 15, 2018, 02:28:12 PM »
That is why it is not possible - it is only available as an upgrade to the 1938 stock, just as in reality.

Offline thegamer7893 england

  • *
  • Posts: 798
  • Languages: EN
[QUESTION] Why isnt the Class 483 available?
« Reply #4 on: August 15, 2018, 09:01:45 PM »
Okay but how do you upgrade the 1938 stock though?

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18753
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Why isnt the Class 483 available?
« Reply #5 on: August 15, 2018, 10:00:37 PM »
Select "upgrade" in the depot window, or use the replacer.

Offline thegamer7893 england

  • *
  • Posts: 798
  • Languages: EN
[Thank you] Why isnt the Class 483 available?
« Reply #6 on: August 16, 2018, 01:51:17 PM »
Okay thanks! :)