The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Overhead Tram Catenary problem (discontinuos)  (Read 4218 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Milko

  • Devotee
  • *
  • Posts: 828
Overhead Tram Catenary problem (discontinuos)
« on: July 27, 2011, 09:46:43 AM »
Hello

Simutrans Exp 9.12 - Pak Britain Exp Last Nightly.

The overhead tram catenary is discontinuous.

Giuseppe

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Devotee
  • *
  • Posts: 18619
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Overhead Tram Catenary problem (discontinuos)
« Reply #1 on: July 27, 2011, 10:34:14 PM »
Giuseppe,

when you refer to the "latest nightly", what do you mean here? Unless somebody has started compiling builds of Pak128.Britain-Ex without me knowing, there are no nightly builds of the Experimental paksets.

Offline Milko

  • Devotee
  • *
  • Posts: 828
Re: Overhead Tram Catenary problem (discontinuos)
« Reply #2 on: July 27, 2011, 10:49:41 PM »
Hello James

I built using the latest version pak128_Britain present in GitHub  :)

Giuseppe

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Devotee
  • *
  • Posts: 18619
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Overhead Tram Catenary problem (discontinuos)
« Reply #3 on: July 27, 2011, 10:55:55 PM »
Hmm - what version of Makeobj did you use? I haven't changed the graphics for the tram catenary from Standard, nor have I changed Makeobj as it relates to way objects.

Offline Milko

  • Devotee
  • *
  • Posts: 828
Re: Overhead Tram Catenary problem (discontinuos)
« Reply #4 on: July 27, 2011, 10:58:37 PM »
Hello

I'm using this version http://forum.simutrans.com/index.php?topic=1894.0 (24/06/2011)

Giuseppe

Offline Milko

  • Devotee
  • *
  • Posts: 828
Re: Overhead Tram Catenary problem (discontinuos)
« Reply #5 on: August 22, 2011, 08:03:28 AM »
Hi

I saw that you uploaded in the repository the following change: "FIX: Numerous way graphics issues (AEO) Ways / dc-catenary.png". The change is related to my report? Someone else found the same problem?

Giuseppe

Offline ӔO

  • Devotees (Inactive)
  • *
  • Posts: 2345
  • Hopefully helpful
  • Languages: en, jp
Re: Overhead Tram Catenary problem (discontinuos)
« Reply #6 on: August 22, 2011, 09:48:20 AM »
I didn't touch the tramway catenary.
but I see what you mean by they are off.

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Devotee
  • *
  • Posts: 18619
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Overhead Tram Catenary problem (discontinuos)
« Reply #7 on: August 22, 2011, 11:25:17 PM »
This will need to be fixed in the Standard version, I think, as it is unlikely that this error is specific to Experimental. Moving thread to the appropriate board...

Offline Archon

  • *
  • Posts: 126
Re: Overhead Tram Catenary problem (discontinuos)
« Reply #8 on: September 04, 2011, 09:08:23 PM »
I can reproduce this.

There about 2 pixel miss alignment and if you zoom out one piece of wire disappears.

Offline The Hood

  • Moderator
  • *
  • Posts: 2889
  • pak128.Britain developer
Re: Overhead Tram Catenary problem (discontinuos)
« Reply #9 on: September 04, 2011, 09:21:10 PM »
I've fixed the misalignment but I still get the same effect.  I think this is an effect of the imperfect zooming and affects all paksets?