The International Simutrans Forum

 

Author Topic: Wrong load displayed  (Read 1338 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zook2

  • *
  • Posts: 321
Wrong load displayed
« on: August 12, 2014, 02:46:15 AM »

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18565
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Wrong load displayed
« Reply #1 on: August 12, 2014, 10:13:18 AM »
Is the number on the window on the left not the load of the whole line rather than one single convoy?

Offline zook2

  • *
  • Posts: 321
Re: Wrong load displayed
« Reply #2 on: August 12, 2014, 05:17:29 PM »
The green bar says the convoy is full. The "100%" also says it's full. The convoy window says it's empty.

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18565
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Wrong load displayed
« Reply #3 on: August 12, 2014, 05:29:23 PM »
Is the other convoy in that line full or empty?

Offline zook2

  • *
  • Posts: 321
Re: Wrong load displayed
« Reply #4 on: August 12, 2014, 07:53:46 PM »
It's full. But the problem disappears after reloading the savegame.

Offline jamespetts gb

  • Simutrans-Extended project coordinator
  • Moderator
  • *
  • Posts: 18565
  • Cake baker
    • Bridgewater-Brunel
  • Languages: EN
Re: Wrong load displayed
« Reply #5 on: August 12, 2014, 08:04:33 PM »
Hmm - that's very odd. Are there conditions in which it can reliably be replicated?